Metro İnşaatı Nedeniyle Ankara'da Yollar Kapanacak

      Basında da ayrıntılı biçimde yer aldığı üzere Ulaştırma Bakanlığı'nın Büyükşehir Belediyesi'nden devraldığı metro çalışmaları nedeniyle, Ankara'nın iki ana arteri yaz tatili -4 ay- boyunca trafiğe kapatılacak.
      Metro inşaatı nedeniyle 10.06.2012 tarihinden itibaren 4 ay trafiğe kapatılacak yol ve alternatif güzergah haritalarını aşağıda paylaşıyorum (haritaları büyütmek için üzerini tıklayınız)






2 yorum:

  1. İnönü Bulvarı’nın Karayolları Genel Müdürlüğü önündeki bölümünde yarın (10 Haziran) başlaması planlanan metro çalışmaları,Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) nedeniyle 2 hafta sonrasına (25 Haziran'a)ertelendi.
    M etro çalışmaları nedeniyle, Çukurambar ile Söğütözü Caddesi’ni birbirine bağlayan Eskişehir Yolu üzerindeki köprünün altındaki yolun Çukurambar’dan Söğütözü Caddesi yönüne olan bölümündeki çalışma ise yarından (10 Haziran-Pazar) itibaren başlıyor.

    YanıtlaSil
  2. GÜNDÜZ İNŞAAT

    Gündüz İnşaat' ın sektörde önde gelen bir inşaat şirketi olması oldukça dikkat çekici. Gündüz İnşaat ile geleceğe emin adımlarla yatırım yapabilir, yüksek kazançlar elde edebilirsiniz.

    YanıtlaSil